Cerere Oferta

www.pheonixsecurity.ro

Obiectivele noastre sunt acelea de a satisface in orice conditii clientii nostrii, de a veni in intampinarea nevoilor acestora, stabilind relatii de colaborare cat mai avantajoase pentru toate partile implicate, dand dovada de profesionalism si responsabilitate.

Pentru a putea satisface cerintele beneficiarilor nostri, pornim de la analiza si evaluarea mediului si a riscurilor la care este supus obiectivul, urmand sa oferim solutia cea mai potrivita. Analiza riscului trebuie sa tina cont de masurile de protectie aplicabile obiectivului care urmeaza sa fie protejat, precum si de modurile de atac posibile. Pe baza acestui studiu, noi proiectam sistemul de securitate care urmeaza a fi implementat, sistem care include echipament cat si personal specializat.

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Telefon

Mesaj

Imi dau acordul pentru inregistrarea, stocarea si prelucrarea datelor mele personale: Da Nu

Compania noastra va asigura urmatoarele servicii de paza si protectie:

monitorizare si interventie

PHEONIX SECURITY monitorizeaza prin dispecerat propriu sistemele de securitate si intervine prin echipaje proprii in cazurile de alarma.

paza si protectie cu efective umane

PHEONIX SECURITY asigura personal calificat pentru acest tip de activitate, high security, precum si logistica si echipamentul necesar fiecarui obiectiv in parte.

patrulare insotire valori

Personalul ce efectueaza acest serviciu este special antrenat pentru acest tip de operatiuni.

paza cu caini utilitari

Servicii de paza a obiectivelor, bunurilor si valorilor, cu caini special antrenati si dresati pentru servicii de guard & security.

paza evenimente speciale

Asigurarea ordinii si bunei desfasurari la manifestari cu caracter cultural, sportiv sau divertisment, reuniuni de afaceri sau alte evenimente speciale

sisteme electronice de supraveghere

PHEONIX SECURITY monitorizeaza prin dispecerat propriu sistemele de securitate si intervine prin echipaje proprii in cazurile de alarma

PHEONIX SECURITY

are vocatia unui partener profitabil pentru toti si de aceea transmite impreuna cu serviciile sale si standarde profesionale de cea mai buna calitate, pe care noi le respectam in relatia cu clientii nostri .

100%

Siguranta

100%

Eficienta

100%

Calitate