Clientii

Pheonix Security este o companie de elita, construita pe principii solide ce stau la baza organizarii activitatii de paza si protectie.

  • Departamentul Marketing-Vinzari ofera gratuit consultanta beneficiarilor existenti sau potentiali interesati de gama de servicii ai companiei. TinĂ¢nd cont de specificitatea zonei si a tipului de activitate, este necesara o evaluare completa, realizata de specialistii companiei noastre.
  • Clientii companiei noastre provin din diverse domenii de activitate, de la transporturi cai ferate pina la lideri mondiali in domeniul cosmeticelor, industie usoara, constructii, energetica… Acesti beneficiari sunt multumiti de activitatea prestata de noi, cu multi dintre ei colaboarind inca de la infiintarea societatii.

Compania noastra va asigura urmatoarele servicii de paza si protectie:

monitorizare si interventie

PHEONIX SECURITY monitorizeaza prin dispecerat propriu sistemele de securitate si intervine prin echipaje proprii in cazurile de alarma.

paza si protectie cu efective umane

PHEONIX SECURITY asigura personal calificat pentru acest tip de activitate, high security, precum si logistica si echipamentul necesar fiecarui obiectiv in parte.

patrulare insotire valori

Personalul ce efectueaza acest serviciu este special antrenat pentru acest tip de operatiuni.

paza cu caini utilitari

Servicii de paza a obiectivelor, bunurilor si valorilor, cu caini special antrenati si dresati pentru servicii de guard & security.

paza evenimente speciale

Asigurarea ordinii si bunei desfasurari la manifestari cu caracter cultural, sportiv sau divertisment, reuniuni de afaceri sau alte evenimente speciale

sisteme electronice de supraveghere

PHEONIX SECURITY monitorizeaza prin dispecerat propriu sistemele de securitate si intervine prin echipaje proprii in cazurile de alarma

PHEONIX SECURITY

are vocatia unui partener profitabil pentru toti si de aceea transmite impreuna cu serviciile sale si standarde profesionale de cea mai buna calitate, pe care noi le respectam in relatia cu clientii nostri .

100%

Siguranta

100%

Eficienta

100%

Calitate