Despre Noi

Pheonix Security este o companie de elita, construita pe principii solide ce stau la baza organizarii activitatii de paza si protectie.

PHEONIX SECURITY este o companie de elita, construita pe principii solide ce stau la baza organizarii activitatii de paza si protectie. (Cunoasterea sistemelor de securitate, concepte de securitate fizica, identificarea riscurilor, controlul accesului, proceduri de control, patrulare, security, proceduri de comunicare, cunoasterea legislatiei în vigoare, corespunzatoare domeniului).

Personalul de paza este permanent pregatit si verificat prin activitati teoretice si practice. Activitatea societatii este sustinuta de cadre de conducere care dispun de o bogata experienta de specialitate, avand posibilitatea sa dezvolte o gama de servicii de paza, supraveghere, interventie, transport valori si insotire de persoane. Asiguram dispozitive de paza, ordine, protectia control acces prin agenti calificati si atestati.

PHEONIX SECURITY are vocatia unui partener profitabil pentru toti si de aceea transmite impreuna cu serviciile sale si standarde profesionale de cea mai buna calitate, pe care noi le respectam in relatia cu clientii nostri .

PHEONIX SECURITY incearca prin intreaga sa prestatie sa determine impunerea definitiva a sistemului concurentei loiale, a competentei si competitiei in cel mai autentic spirit al economiei de piata. Pentru noi este foarte clar ca numai acest climat poate favoriza sansele tuturor si sansele fiecaruia

Ce zic clientii nostri

Acte necesare inscrierii la curs

  • 2 exemplare – toate actele *
  • Copie dupa ultima diploma de studii – minim 8 clase
  • Fisa medicala angajare cu toate analizele sau fisa aptitudini – medicina muncii
  • Copie B.I./C.I.;
  • Copie certificat de naştere;
  • Copie certificat de căsătorie;
  • Cazier judiciar – cu mentiunea curs agent paza sau angajare paza;
  • Dosar plic;

 


PRETUL CURSULUI:
300 lei / cursant – se poate plati in 3 rate.

*Daca se solicita adeverinta pentru inscriere la curs, plata se va face integral la inscriere.


Compania noastra va asigura urmatoarele servicii de paza si protectie:

monitorizare si interventie

PHEONIX SECURITY monitorizeaza prin dispecerat propriu sistemele de securitate si intervine prin echipaje proprii in cazurile de alarma.

paza si protectie cu efective umane

PHEONIX SECURITY asigura personal calificat pentru acest tip de activitate, high security, precum si logistica si echipamentul necesar fiecarui obiectiv in parte.

patrulare insotire valori

Personalul ce efectueaza acest serviciu este special antrenat pentru acest tip de operatiuni.

paza cu caini utilitari

Servicii de paza a obiectivelor, bunurilor si valorilor, cu caini special antrenati si dresati pentru servicii de guard & security.

paza evenimente speciale

Asigurarea ordinii si bunei desfasurari la manifestari cu caracter cultural, sportiv sau divertisment, reuniuni de afaceri sau alte evenimente speciale

sisteme electronice de supraveghere

PHEONIX SECURITY monitorizeaza prin dispecerat propriu sistemele de securitate si intervine prin echipaje proprii in cazurile de alarma

PHEONIX SECURITY

are vocatia unui partener profitabil pentru toti si de aceea transmite impreuna cu serviciile sale si standarde profesionale de cea mai buna calitate, pe care noi le respectam in relatia cu clientii nostri .

100%

Siguranta

100%

Eficienta

100%

Calitate