DESPRE NOI

Cine suntem?

PHEONIX SECURITY este o companie de elita, construita pe principii solide ce stau la baza organizarii activitatii de paza si protectie. (Cunoasterea sistemelor de securitate, concepte de securitate fizica, identificarea riscurilor, controlul accesului, proceduri de control, patrulare, security, proceduri de comunicare, cunoasterea legislatiei în vigoare, corespunzatoare domeniului).

Personalul de paza este permanent pregatit si verificat prin activitati teoretice si practice. Activitatea societatii este sustinuta de cadre de conducere care dispun de o bogata experienta de specialitate, avand posibilitatea sa dezvolte o gama de servicii de paza, supraveghere, interventie, transport valori si insotire de persoane. Asiguram dispozitive de paza, ordine, protectia control acces prin agenti calificati si atestati.

0 %

SIGURANTA

0 %

EFICIENTA

0 %

CALITATE

Scopul nostru

PHEONIX SECURITY are vocatia unui partener profitabil pentru toti si de aceea transmite impreuna cu serviciile sale si standarde profesionale de cea mai buna calitate, pe care noi le respectam in relatia cu clientii nostri.

PHEONIX SECURITY incearca prin intreaga sa prestatie sa determine impunerea definitiva a sistemului concurentei loiale, a competentei si competitiei in cel mai autentic spirit al economiei de piata. Pentru noi este foarte clar ca numai acest climat poate favoriza sansele tuturor si sansele fiecaruia

Doriti o oferta de pret personalizata?

Haideti sa ne cunoastem si sa discutam impreuna despre proiectul dvs pentru a afla cu exactitate ce aveti nevoie si ce va putem noi oferi!