MONITORIZARE SI INTERVENTIE

Dispeceratul Pheonix Security  permite orice tip de monitorizare: efractie-alarmare, incendiu, control acces, supraveghere video, urgente medicale. In functie de situatie, pe langa alarmarea echipajelor, pot fi  contactate si unitatile de interventie ale politiei, pompierilor si ale salvarii.

Pheonix Security ofera servicii de monitorizare permanenta  a sistemelor de alarmare la efractie si hold-up (buton panica), caderi de tensiune, posibile erori de comunicatii, teste periodice, etc.

Monitorizare – acest serviciu presupune supravegherea permanenta, de catre dispecerii nostri, a sistemelor instalate (sistemelor video, antiefractie si control-acces) in obiectivele monitorizate. Dispeceratul se afla in contact permanent cu echipele de interventie rapida.

Interventie rapida – la activarea sistemelor monitorizate, dispecerii informeaza echipele de interventie rapida despre situatia de necesitate aparuta, comunicand totodata locul si natura semnalului primit.

Beneficiind de aceste informatii, echipele speciale se deplaseaza la obiectivul indicat pentru a preintampina sau diminua efectele cauzei generatoare.